Spanrol kopen

Goed advies

Snel en veelzijdig

Webshop

Een spanrol kopen doet u in de webshop van A&A Motion and Control. Wij zijn dé specialist in aandrijfcomponenten en -systemen en leveren artikelen van verschillende toonaangevende merken. Wat voor soort spanelement u ook wilt bestellen in onze webshop, u bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Doordat we voorraadhoudend distributeur zijn voor veel van onze merken, bieden we een snelle levering aan. Dankzij onze ervaring voorzien we u tevens graag van technisch advies op maat.

Een spanrol kopen in onze webshop om een riem te spannen

Een spanrol wordt voornamelijk toegepast daar waar een riem moet worden gespannen. Een kettingspanner uitgevoerd met een spanrol corrigeert automatisch een door veroudering opgetreden verlenging in een aandrijfriem of distributieriem. Hierdoor wordt doorhangen en slaan van de riem voorkomen. Het is eigenlijk een gelagerd wiel dat meedraait met de riem en op spanning wordt gehouden door een rubber torsiespanner. Wanneer u geen spanrol besluit te kopen en de distributieriem dus te slap of te strak komt te zitten, kan dit op de lange termijn nadelig zijn voor uw installatie. De distributieriem en alle andere meedraaiende onderdelen gaan dan namelijk minder lang mee. We raden u dan ook aan om tijdig een spanelement, zoals een spanrol, te kopen in onze webshop om uw riemen op de juiste spanning te houden.

Het geschikte spanelement bestellen voor uw toepassing

Naast spanrollen kunt u ook bij ons terecht wanneer u een ander soort spanelement wilt bestellen. Denk hierbij aan pneumatische zwenkspanners en kettingspanners. De spanelementen worden gebruikt in diverse sectoren voor verschillende toepassingen. Denk hierbij aan montagetechniek, opspantechniek, gereedschapsbouw en installatiebouw. Wat uw toepassing ook is, wij zorgen ervoor dat u in onze webshop het juiste spanelement kunt bestellen.

Bekijk ons aanbod om het gewenste spanelement te kopen

Of u nu bezig bent met een project in de installatiebouw of gereedschapsbouw; in onze webshop kunt u de geschikte spanrol of ander spanelement kopen. Bekijk ons aanbod direct online en plaats snel en eenvoudig uw bestelling! Heeft u specifieke wensen op het gebied van voorraad en logistiek? Geef deze wensen dan aan ons door, wij passen onze dienstverlening hier graag op aan. Zelfs voor klantspecifieke systemen kunt u bij ons terecht. Neem voor vragen en advies over het kopen van een spanelement telefonisch contact met ons op via 085-0668800. Ook kunt u een e-mail sturen naar verkoop@aamotionandcontrol.nl.