Kettingspanner kopen

Goed advies

Snel en veelzijdig

Webshop

Bij A&A Motion and Control kunt u een kettingspanner kopen van hoogwaardige kwaliteit. Met dit gereedschap zorgt u ervoor dat een fietsketting de juiste spanning behoudt, waardoor het achterwiel op zijn plaats blijft. In onze webshop vindt u verschillende soorten kettingspanners die u eenvoudig en snel kunt bestellen. Op basis van uw wensen en situatie adviseren onze specialisten u over welke kettingspanners u het best kunt kopen.

De juiste spanning creëren door een kettingspanner te kopen

Door een kettingspanner te kopen, kunt u elke ketting op de juiste manier spannen. Hierdoor zit de ketting niet te strak en niet te los. Een te losse ketting zorgt ervoor dat deze van het tandwiel afloopt en een te strakke ketting kan beschadigingen creëren. Door veroudering van een ketting treedt er verlenging op. De kettingspanner corrigeert automatisch deze verlenging. Hierdoor wordt doorhangen en slaan van de ketting voorkomen. Met een goede kettingspanner hoeft u enkel aan een moer te draaien om de juiste spanning in te stellen. De achteras schuift hierdoor naar achteren, waardoor de ketting strakker komt te staan. De kettingspanner zorgt er tevens voor dat de achteras in de ingestelde positie blijft staan. Daarnaast gebruikt u het gereedschap om het wiel recht in de vork te zetten.

Kettingspanners kopen in verschillende afmetingen

De kettingspanners in onze webshop kunt u in zes standaardafmetingen kopen, te weten: TS11 t/m TS45. Ook gelagerde kettingwielen voor kettinggrootte 3/8” t/m 1” zijn bij ons leverbaar. Welke kettingspanners u het best kunt bestellen in onze webshop, is afhankelijk van uw situatie. Hierin denken we graag met u mee. Doordat wij voorraadhoudend distributeur zijn voor veel van onze merken, garanderen we een snelle levering en heeft u uw producten spoedig in huis. Dit geldt ook voor onze andere artikelen, waaronder de snelspanners en kettingwielen.

Bekijk ons aanbod in de webshop om de gewenste kettingspanners te bestellen

Bekijk het aanbod aan kettingspanners in onze webshop om vervolgens uw gewenste product eenvoudig te bestellen. Wilt u advies over het kopen van de juiste kettingspanner of heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 085-0668800 of door een e-mail te sturen naar verkoop@aamotionandcontrol.nl. Onze ervaren professionals voorzien u van technisch advies tijdens het kopen van kettingspanners en ondersteunen u bij het maken van tekeningen en berekeningen. Zo bent u verzekerd van de juiste toepassing van ons product voor uw project!