Hoog-toeren-motoren zoals een zaagmotor en freesmotor

Als totaalleverancier van aandrijvingen leveren we naast de welbekende draaistoommotoren ook hoogwaardige hoog-toeren-motoren (max. bereik van 40.000 rpm), zoals de zaagmotor en de freesmotor. In de standaardconfiguratie kiest u uit diverse asuitvoeringen voor spantang-, zaagblad- of snelwisselsystemen van het merk ELTE. Ook leveren wij motoren geheel naar klantwens.

Een freesmotor of zaagmotor bestellen voor diverse toepassingen

Wanneer u een zaagmotor of freesmotor wilt kopen, zit u bij A&A Motion and Control goed. Een zaagmotor kenmerkt zich door de kleine afstand tussen hart-as en montagevlak en is geschikt voor het zagen van diverse materialen waaronder hout, kunststof en diverse metalen. De lagers, de as met zaagopname, het toerental én de slanke afmetingen van het huis maken deze motor tot een plug-and-play-component. Een freesmotor kenmerkt zich door de vormgeving van het as-uiteinde in conus vorm, wat een directe montage van de frees mogelijk maakt. Indien gewenst, kunt u de freesmotor van het merk ELTE tevens voorzien van pneumatische opspanmechanismen, thermische beveiligingen en lucht- en waterkoeling.

Frequentieregelaars en servomotoren van Yaskawa

Om de installatie te vergemakkelijken, leveren we ook de modernste frequentieregelaars van het merk Yaskawa. Dit merk staat bekend om het vooruitstrevende bedieningsgemak en de grote variatie aan aansluit- en besturingsmogelijkheden. Gaat het niet op de draaisnelheid, maar om de nauwkeurigheid? Kies dan voor een servomotor van hetzelfde merk van 200W tot 3kW. Deze leveren wij met de bijbehorende versterkers.

Vraag advies over onze producten

Heeft u advies nodig bij het kopen van een zaagmotor of freesmotor? Wij helpen u graag! Neem daarom gerust contact met ons op door te bellen naar 085-0668800 of door een e-mail te sturen naar verkoop@aamotionandcontrol.nl. Ook wanneer u vragen heeft over onze andere producten, zoals een spanrol of een gasveer, staan we u graag te woord.

CONTACT OPNEMEN?

Onze specialisten helpen u graag verder. Stel direct uw vraag in een mail, wij proberen nog dezelfde dag te reageren.