Actuatoren

Wilt u een elektrische actuator kopen van het merk Moteck? Dan zit u bij A&A Motion and Control helemaal goed. De Actuators die wij verkopen, worden ingezet bij allerlei toepassingen en machines: van goederenliften tot vuilnisbakken en van verkoopwagens en afsluiters tot signaalborden. Het bestellen van een elektrische actuator van Moteck kan eenvoudig in onze webshop, waarbij u profiteert van een snelle levering.

De voordelen van het bestellen van een elektrische Moteck actuator in onze webshop

Wanneer u een elektrische actuator van Moteck gaat kopen in onze webshop, profiteert u van verschillende voordelen. Zo zijn de Actuators:

  • Eenvoudig toe te passen in een constructie
  • Eenvoudig te besturen
  • Lage installatiekosten
  • Zo goed als onderhoudsvrij

In tegenstelling tot traditionele lineaire aandrijvingen, zoals hydrauliek en pneumatiek, is een elektrische actuator onderhoudsvrij. Hierdoor is uw toepassing op lange termijn kostenefficiƫnter. Door de jarenlange ervaring van het merk Moteck bieden ze gecertificeerde en kwalitatief hoogwaardige producten aan die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van snelheid, kracht en slag; bij ons kunt u de geschikte elektrische Moteck actuator kopen!

Eigenschappen van onze Actuators

Onze Actuators worden uitgevoerd in IP65, slipkoppelingbeveiliging, handbediening, verstelbare eindschakelaars, pot-meter en hall-sensor-uitvoering. Daarnaast kunt u een elektrische actuator bestellen in gecoat staal en rvs. Het spanningsbereik omvat 12, 24, 36, 48 of 90 Vdc en 230 of 400 Vac. De slaglengte is standaard vanaf 50 t/m 900 mm. De trekkrachten van een actuator zijn 70 t/m 12.500 N.

Bestel een elektrische actuator van Moteck in onze webshop

Een elektrische actuator van Moteck bestellen, doet u eenvoudig in onze webshop. Het pakket maken wij compleet door middel van diverse besturingssystemen. Denk hierbij aan synchroonloopsystemen en stroombegrenzers. Alle uitvoeringen zijn bij ons op voorraad of in korte tijd samen te stellen in onze eigen werkplaats. Dit geldt ook voor onze andere producten, zoals onze pneumatische zwenkspanners en aluminium profielen. Heeft u advies nodig bij het kopen van een elektrische actuator of een van onze andere artikelen? Wij helpen u graag! Bel naar 085-0668800 of stuur een e-mail naar verkoop@aamotionandcontrol.nl en we vertellen u meer over de mogelijkheden.

CONTACT OPNEMEN?

Onze specialisten helpen u graag verder. Stel direct uw vraag in een mail, wij proberen nog dezelfde dag te reageren.