Onze merken

Moteck

Met meer dan 20 jaar ervaring met lineaire Actuators en besturingssystemen ontwerpt en produceert Moteck ‘high quality’ producten voor haar klanten. U heeft keuze uit standaard producten of klantspecifieke oplossingen of maatwerk voor een specifieke applicatie. Het aanbod bestaat onder andere uit lineaire en roterende aandrijvingen en besturingssystemen.
Moteck is ISO 9001:2008 gecertificeerd met producten volgens CE, UL, DEKRA, KEMA, PSE en RoHs.

TBI

TBI Motion Technology heeft meer dan 30 jaar ervaring als gespecialiseerd fabrikant van lineaire bewegingsproducten en staat bekend vanwege hun uitmuntende kwaliteit en hoge prestatie. TBI heeft kennis van kritische technologieën en concentreert zich vooral op productontwikkeling en innovatieve ontwerpen. Het aanbod bestaat onder andere uit kogelomloopspillen, lineaire geleidingen, as-koppelingen, lagerblokken e.d.
TBI is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Eichenberger

De naam Eichenberger Gewinde AG staat sinds de oprichting in 1953, synoniem voor premium kwaliteit spindels. Eichenberger is een toonaangevende leverancier van innovatieve aandrijfproducten en een complete lijn koud gerolde spindels en bijbehorende moeren. Zij leveren unieke producten en uitgebreide technische ondersteuning.
Eichenberger is ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd.

ELTE

ELTE Srl is een Italiaanse fabrikant die sinds 1978 hoog-toeren spindelmotoren ontwerpt en produceert die wereldwijd worden verkocht. Dankzij de kennis en engineerings-kwaliteiten van de oprichters staat ELTE voor betrouwbaarheid en kennis van zaken en levert een uitstekend resultaat waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. Het productaanbod omvat een breed scala aan hoog-toeren spindelmotoren en turn-key systeemoplossingen inclusief gereed wisselsystemen, vrieskoelers e.d.

BETT SISTEMI

Bett Sistemi, opgericht in 1984, biedt klantgerichte oplossingen met behulp van standaard componenten. Bett Sistemi is een fabrikant van afschermingen in geautomatiseerde machines, componenten voor beveiling/veiligheid, aluminium profielen, configureerbare componenten, assemblage automatisering, aanvoer- en transportbanden en industrie 4.0 technologie. Bett Sistemi is ISO 9001:1997, ISO 14001:2003, ISO 18001:2018 en ISO 45001:2019 gecertificeerd.

Yaskawa

Yaskawa is in 1915 opgericht als fabrikant van draaistroommotoren inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot wereldwijde aanbieder van mechatronica- en robotica-oplossingen. Het bedrijf kent drie segmenten: Environmental Energy, Robotics en Drives Motion Controls.
Dit laatste segment omvat producten zoals frequentieregelaars, servo-aandrijvingen, machinebesturingen, PLC’s en HMI’s, maar ook klantspecifieke aandrijf- en besturingssystemen. Door hun jarenlange ervaring met flexibele automatiseringsoplossingen en expertise in talloze industrieën en toepassingen heeft Yaskawa zich zeer zeker bewezen. Door de uitgebreide productportfolio kunnen klanten voor hun besturingsproducten en krachtige systemen bij één leverancier terecht.

ACE

ACE is de marktleider op het gebied van industriële dempingstechniek en is opgericht in 1963 in Detroit. In datzelfde jaar waren zij ook de uitvinder van de verstelbare industriebewegingsdemper.
Inmiddels is ACE uitgegroeid tot een totaalaanbieder op het gebied van industriële gecontroleerde beweging. Naast het reguliere programma van industriële dempers biedt ACE ook diverse kunststof dempers, machinemontage en gasveren, snelheidsregelingen etc.
Diverse online selectietools en meetapparatuur en een team van goedgeschoolde engineers en verkooppunten zorgen voor de juiste selectie van het juiste productie.
ACE is ISO 9001:2015, Reach en RoHS gecertificeerd..

AMF

De Firma Andreas Maier, opgericht in 1890, ontwikkelde zich razendsnel van een slotenfabrikant tot een internationaal toonaangevende specialist in klem- en opspantechnieken met als doel de efficiëntie en kwaliteit bij de klant te verhogen.
AMF is ISO 9001 : 2015 gecertificeerd.