Kogelomloopmoer

Uit voorraad leverbaar

Persoonlijk advies

Hoge kwaliteit

Bij A&A Motion and Control in Steenbergen koopt u een kogelomloopmoer, een onderdeel van een kogelomloopspindelmechanisme. Dit component onsmisbaar voor het nauwkeurig omzetten van roterende naar lineaire bewegingen. Deze kogelomloopmoeren zijn ontworpen voor gebruik in hoogprecieze toepassingen, waarbij betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van belang zijn.

Een kogelomloopmoer om een roterende beweging om te zetten

De kogelomloopmoer werkt samen met de kogelomloopspil om roterende beweging om te zetten in lineaire beweging. Dit maakt ze ideaal voor geavanceerde systemen zoals CNC-machines, robotica, en precisiemeetinstrumenten. Het primaire doel van de kogellagers is het verminderen van wrijving. Dit maakt een soepelere, efficiëntere en nauwkeurigere beweging mogelijk dan bij traditionele schroefdraadspindels. De kogelomloopmoeren van TBI MOTION staan bekend om hun hoge axiale belastingcapaciteit en precisie en zijn ontworpen voor duurzaamheid om optimale prestaties te waarborgen. Uiteraard hebben we ook moeren van andere wereldmerken, zoals Eichenberger, in ons assortiment.

CONTACT OPNEMEN?

Onze specialisten helpen u graag verder. Stel direct uw vraag in een mail, wij proberen nog dezelfde dag te reageren.

Bestel uw moer van de beste merken in onze webshop

Bent u op zoek naar een betrouwbare kogelomloopmoer van een hoogwaardig merk? Wij zijn de leverancier van aandrijfcomponenten die u zoekt! Bestel uw kogelomloopmoer samen met onze spillen in onze webshop. Ook verkopen wij een breed scala aan andere producten die aansluiten bij uw technische behoeften, zodat u altijd de juiste oplossing vindt voor uw project.

Productgroepen

Actuatoren
Aluminium constructieprofielen
Spillen
Lineaire geleidingen
Robotica en Motor besturingen