Eichenberger

Uit voorraad leverbaar

Persoonlijk advies

Hoge kwaliteit

Eichenberger Gewinde AG staat, sinds de oprichting in 1953, synoniem voor premium kwaliteit spindels. Bij A&A Motion and Control in Steenbergen zijn we trots om producten van Eichenberger aan te bieden. Deze toonaangevende leverancier van innovatieve aandrijfproducten levert een complete lijn van koudgerolde spindels en bijbehorende moeren, en biedt unieke producten met uitgebreide technische ondersteuning aan. Eichenberger is bovendien ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd, wat hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid benadrukt.

Spindels en moeren van Eichenberger uit ons assortiment bestellen

Ons assortiment met producten van Eichenberger omvat hoogwaardige kogelomloopspillen, voor het omzetten van roterende in lineaire beweging met uitzonderlijke precisie. Deze spindels werken samen met kogelomloopmoeren voor een efficiënte en soepele beweging. Daarnaast bieden we de trapeziumdraadspillen van dit merk aan, ideaal voor toepassingen die een sterke en duurzame draadverbinding vereisen. Alle producten staan bekend om hun robuustheid en lange levensduur.

CONTACT OPNEMEN?

Onze specialisten helpen u graag verder. Stel direct uw vraag in een mail, wij proberen nog dezelfde dag te reageren.

Bestel producten van dit merk in onze webshop

Bestel uw producten van Eichenberger in onze webshop wanneer u op zoek bent naar diverse spillen of moeren van hoge kwaliteit. Wij bieden een breed scala aan oplossingen van dit gerenommeerde merk aan, waarmee u zeker bent van de beste prestaties voor uw toepassingen. Wanneer u bij ons als leverancier een Eichenberger-product aanschaft, profiteert u van kwaliteit en duurzaamheid.

Productgroepen

Actuatoren
Aluminium constructieprofielen
Spillen
Lineaire geleidingen
Robotica en Motor besturingen