Hefcilinder

Goed advies

Snel en veelzijdig

Webshop

Een hefcilinder wordt toegepast in de mechanische automatisering. Het is een lineaire aandrijving die in uiteenlopende branches wordt gebruikt: in onder andere de landbouw, de wegenbouw, de scheepvaart, de industrie en de carrosseriebouw. Daarnaast ziet u de hefcilinder regelmatig terug in (ziekenhuis)bedden, hulpmiddelen voor mindervaliden, (afval-)persen, afsluiters en wissels. Kortom; een hefcilinder is een veelzijdig hulpmiddel dat in verschillende toepassingen gebruikt wordt.

Een elektromechanische hefcilinder kopen

Bij A&A Motion and Control kunt u uitstekend terecht voor een hefcilinder. Wij verkopen een elektromechanische variant met een kracht tot wel 7.000 N. Bezoek onze webshop om te ontdekken welke hefcilinder en andere producten we verkopen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een kettingspanner of een gasveer. Alles wat wij verkopen hebben we op voorraad liggen. U kunt er dus op rekenen dat u uw bestelling snel thuis heeft.

Profiteer van dertig jaar ervaring

Wanneer u advies nodig heeft over een van onze producten, kunt u rekenen op onze deskundige hulp. Omdat we al meer dan dertig jaar ervaring hebben in deze branche, hebben we genoeg kennis van de producten en toepassingen. Bovendien denken we graag met u mee. Neem daarom gerust contact met ons op door te bellen naar 030 – 6081717 of een e-mail te sturen naar verkoop@aamotionandcontrol.nl. Voor korte vragen maakt u gebruik van onze chatfunctie.