Industriële stootdempers, gasveren, trillingdempers en statische remmen

Bij A&A Motion and Control kunt u eenvoudig een industriële stootdemper, gasveer, trillingdemper of statische rem kopen. Wij zijn een voorraadhoudende importeur. Vanwege ons goede voorraadbeheer kunnen we de gasveren en onze andere producten die in de webshop te koop zijn, razendsnel bij u leveren. Maar wat is precies de functie van deze artikelen? Dat leggen we u graag uit.

Het stoppen van een beweging door een gasveer of stootdemper te kopen

Zodra er een beweging is, zal deze in de meeste gevallen ook gestopt moeten worden. Dit kan op vele manieren. Het veelomvattende aanbod van het merk ACE biedt u de mogelijkheid deze kinetische energie te absorberen en hierdoor de machineconstructie te ontlasten. Dit kan met kunststof elementen, maar ook met een hydraulische stootdemper. Heeft u extra kracht nodig? Denk dan eens aan het kopen van een gasveer. Specifiek voor uw toepassing is er altijd een uitvoering leverbaar. Wij adviseren u graag over welke gasveer of stootdemper u het best kunt kopen en hoe u deze producten kunt inbouwen in uw constructie. In vele mobiele toepassingen worden de gasveren uit onze webshop ook in combinatie met onze actuatoren gebruikt.

Statische klemmen en trillingdempers

Het statische klemmenaanbod van ACE is toepasbaar op ronde stangen. U klemt deze in lineaire richting, maar ze zijn ook leverbaar als rotatieklemmen (4860 Nm). Daarnaast bieden wij klemmen voor onze geleidingrails (15 tot 65 mm) met een houdkracht oplopend tot 10.000 N. De trillingdempers die wij verkopen, ook wel fundatie genoemd, zijn er in vele uitvoeringen voor uiteenlopende toepassingen.

Bestel uw gasveren en andere producten in onze webshop

Wilt u een gasveer, stootdemper of een van onze andere artikelen kopen? Bekijk onze online catalogus met gasveren en andere artikelen en plaats direct uw bestelling in de webshop. Wanneer u vragen heeft of deskundig advies wilt, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. U bereikt ons via het telefoonnummer 085-0668800 of via het e-mailadres verkoop@aamotionandcontrol.nl.

CONTACT OPNEMEN?

Onze specialisten helpen u graag verder. Stel direct uw vraag in een mail, wij proberen nog dezelfde dag te reageren.