Moteck

Uit voorraad leverbaar

Persoonlijk advies

Hoge kwaliteit

Bij A&A Motion and Control bestelt u aandrijvingen en besturingssystemen van Moteck. Met meer dan twintig jaar expertise staat dit merk garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Een elektrische actuator of een andere oplossing van Moteck bestellen, betekent investeren in topklasse aandrijvingstechnologie, perfect voor uw toepassingen.

Een elektrische actuator van Moteck aanschaffen

Wanneer u overweegt een product van Moteck aan te schaffen, bijvoorbeeld de elektrische actuator, kiest u voor een product dat vooroploopt in technologische innovatie en betrouwbaarheid. De Actuators van dit merk zijn ideaal voor industriële toepassingen die een nauwkeurige aandrijving vereisen en voldoen aan strenge internationale normen. Daarnaast bieden ze een uitstekende controle over snelheid, positie en kracht, wat noodzakelijk is voor toepassingen waar nauwkeurigheid van belang is. De eenvoudige integratie met bestaande systemen maakt de Moteck-actuatoren een ideale keuze voor modernisering of uitbreiding van uw apparatuur. Moteck is ISO 9001:2008 gecertificeerd en voldoet aan internationale normen zoals CE, UL, DEKRA, KEMA, PSE en RoHs. Zo bent u zeker van een hoogwaardige aankoop.

CONTACT OPNEMEN?

Onze specialisten helpen u graag verder. Stel direct uw vraag in een mail, wij proberen nog dezelfde dag te reageren.

Bestel een product van dit merk in onze webshop

In onze webshop vindt u de elektrische actuator van Moteck. Daarnaast heeft u de keuze uit een diversiteit aan andere standaardproducten of klantspecifieke oplossingen voor uw specifieke applicatie. Als gespecialiseerde leverancier van aandrijvingscomponenten en systemen in Steenbergen, bieden wij altijd een ruim assortiment aan direct leverbare producten, zodat u snel en efficiënt de perfecte oplossing voor uw behoeften vindt.

Productgroepen

Actuatoren
Aluminium constructieprofielen
Spillen
Lineaire geleidingen
Robotica en Motor besturingen