Veerelement van rubber

Uit voorraad leverbaar

Persoonlijk advies

Hoge kwaliteit

Een rubberen veerelement maakt gebruik van de elastische eigenschappen van rubber om energie op te vangen en af te geven. Bij A&A Motion and Control in Steenbergen begrijpen we het belang van kwalitatieve onderdelen in mechanische systemen, daarom bieden wij deze veerelementen aan. Ze zijn niet alleen flexibel en dempend, maar ook uiterst duurzaam en bestand tegen diverse omgevingsfactoren.

De toepassingen van een veerelement van rubber

Een veerelement van rubber is belangrijk om bewegingen te beheersen, schokken te absorberen, vibraties te verminderen en geluid te dempen bij technische en industriële toepassingen. Ze zijn bijzonder nuttig in systemen met een kettingwiel, waar ze trillingen verminderen. Daarnaast verlengen ze de levensduur van het wiel door de belasting gelijkmatig te verdelen en piekbelastingen te minimaliseren. Dit resulteert in minder onderhoud en lagere operationele kosten. Rubberen veerelementen zorgen voor een soepelere en stillere werking, wat noodzakelijk is in vele geautomatiseerde en precisietoepassingen.

CONTACT OPNEMEN?

Onze specialisten helpen u graag verder. Stel direct uw vraag in een mail, wij proberen nog dezelfde dag te reageren.

Bestel uw product van hoge kwaliteit bij ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het verminderen van trillingen en geluid in uw mechanische systemen? Bestel dan uw veerelement van rubber bij ons, uw leverancier in aandrijfcomponenten. Onze rubberen veerelementen zijn van de hoogste kwaliteit en geschikt voor diverse industriële toepassingen. Daarnaast zit u ook goed bij ons voor actuatoren en andere componenten. Bekijk onze producten vandaag nog en zorg ervoor dat uw apparatuur optimaal functioneert.

Productgroepen

Actuatoren
Aluminium constructieprofielen
Spillen
Lineaire geleidingen
Robotica en Motor besturingen