Wereldmerken

Hoge kwaliteit

Persoonlijk advies

Uit voorraad leverbaar

Wilt u meer zien? Bekijk onze socials

Eenvoudig uw verkoopluik elektrisch bedienen?

Op zoek naar elektrische actuatoren die aan uw klantbehoeften voldoen? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in elektrische actuatoren en hebben onlangs een speciale elektrische actuator ontwikkeld voor “markt- en verkoopwagens”.

OVER

Onze speciale elektrische actuator AID10K voor “markt- en verkoopwagens” heeft een dynamische trek- en duwkracht van 7.000 Newton en is verkrijgbaar in slaglengten van 457 mm en 610 mm.

De “markt-en verkoopwagen” actuatoren hebben geïntegreerde instelbare eindschakelaars voor het begrenzen van de slag, waardoor luiken mooi vlak gesloten of horizontaal geopend kunnen worden.

Ze bieden een betaalbare oplossing met lage installatiekosten, een alternatief voor gasveren en hydraulische systemen bij kleinere en middelgrote luiken. Ze kunnen individueel gebruikt worden of gecombineerd met bestaande gasveeroplossingen.

De achter scharnier van de actuator kan worden verdraaid, zodat deze aangepast kan worden aan uw constructie en minder opvalt.

We bieden ook bevestigingssteunen (MB30) die perfect passen bij de elektrische actuator, waardoor de montage eenvoudig en betrouwbaar is.

Onze “markt- en verkoopwagen”elektrische actuatoren AID10K zijn gebaseerd op onze industriële productenijn echter aangepast voor de toepassing.

Hierdoor zijn onze elektrische actuatoren een betrouwbare en duurzame keuze. Zo hebben we meerdere carrosseriebouwers verder geholpen bij de bouw van een prachtige markt- en verkoopwagen.

Uw voordelen op een rij

Eenvoudige installatie

Laag gewicht

Compact ontwerp

Geïntegreerde eindschakelaars

Geen olie (lekkage)

Onderhoudsvrij

Vele accessoires

Uit voorraad leverbaar

CONTACT

Wilt u meer weten over de “markt- en verkoopwagen” actuator? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan beantwoorden wij al uw vragen.

WereldmerkenKwaliteitUit voorraad leverbaar

Naast Actuators hebben wij ook een groot aanbod aan diverse andere producten. Bekijk onze website voor andere aandrijfcomponenten en systemen. Wij vertegenwoordigen een groot aantal wereldmerken, waardoor u bij ons bent verzekerd van kwaliteit. De producten importeren wij in grote hoeveelheden, waardoor we uw bestelling veelal uit voorraad kunnen leveren.

Wij denken graag met u mee en passen ons dan graag aan u aan.